Keyhost se relansează. Aceleași servicii excepționale dar cu alte haine!

keyhost

Anul 2016 pare sa fie unul plin de lansari interesante si optimism. Chiar recent v-am scris despre cateva dintre acestea. In continuare am placerea sa va anunt faptul ca firma de gazduire web Keyhost trece printr-un proces de rebranding.

Pe langa pachetele de gazduire web cu noua grila de preturi, si desigur noile “haine” ale site-ului, Keyhost lanseaza si pachete de gazduire WordPress.

In teorie, aceste pachete sunt orientate catre utilizatorii ce nu detin neaparat multe cunostinte tehnice, sau celor care au nevoie sa-si lansese un blog personal intr-un mod cat mai simplu si rapid. Procesul de instalare a platformei WordPress este automat si se activeaza odata ce plata a fost confirmata. Ba chiar mai mult, acestia ofera si o tema gratuita de WordPress ce indeplineste toate standardele Google PageSpeed.

pachete

De asemenea Keyhost pare sa-si concentreze atentia si catre clientii business, iar pe langa gazduire web acestia au inclus si o noua pagina cu servicii de web design si development.

Daca nu ma inseala memoria, primul contact pe care l-am avut cu cineva de la Keyhost a fost pe la sfarsitul anului 2010 2011. Oricum… nu mai conteaza. Pe vremea aia inca scriam aberatii pe ejohnny.net, aflandu-ma in “a doua treapta” blogosferica, dar totusi la inceput unui aventuri frumoase.

Naiv si foarte optimist, m-am bagat in diferite colaborari, campanii si concursuri, alergand dupa succes, faima si atentie. Glumesc. Eram intradevar naiv si foarte optimist dar tocmai asta a dus la colaborarea dintre mine si Keyhost.

Pana acum totul e bine!

Va invit sa cititi si un interviu mai vechi pe care Andrei Pietrosu, Key Executive Officer, a avut placerea (sper eu) sa mi-l ofere in urma cu ceva ani.

Pasionat de IT, electronică și proiecte DIY?
Abonează-te la canalul meu de youtube!

Lasa si tu un comentariu!